Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Deurmat op maat

Ons grote assortiment voor uw deurmat op maat kan allemaal helemaal voor uw entree op maat gemaakt worden. Soms wil u niet een standaard omvang deurmat. U wil graag een deurmat op maat die past bij uw inrichting zodat uw inrichting één geheel vormt. Een op maat gemaakte deurmat is mogelijk van diverse materialen. De materialen hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Zo lopen andere beter droog en weer andere materialen zijn eenvoudiger schoon te maken. De Excel is van zeer hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat er geen vocht en vuil meer in uw woning komt. Momenteel wellicht de beste droogloopmat in de markt. Zoekt u een mooie entreemat voor uw bedrijf? Denk kijk dan naar onze Smartscraper, Borstelmat of Alumat. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor bepaalde materialen en afmetingen. Vervolgens laat u de deurmat door ons op maat snijden voor een prachtig eindresultaat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een standaard deurmat voor u precies de juiste afmetingen heeft. Kijk daarom ook eens bij standaard deurmatten.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Rooster  Lijst 

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Rooster  Lijst 

Groot assortiment voor uw deurmat op maat

Een trend die de laatste jaren doorzet is de deurmat op maat, verzonken in de vloer. Dit zijn matten die speciaal op maat gemaakt worden voor de vloer om de mat tenslotte te laten verzinken. Met een speciale afwerkingsrand wordt de mat afgewerkt zodat deze prachtig aansluit en er geen naden ontstaan waar vuil tussen kan zitten. Vaak worden de deurmatten wel iets groter besteld vanwege de eventuele krimp na de productie. Zo ontstaat er niet als nog een naad door de werking van het product. De krimp is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt is. Informeer hier dus eerst voordat u een deurmat op maat.

Harde of zachte structuur deurmat

Als u opzoek gaat naar een deurmat op maat, dan komt u al vaak in aanraking met een zachte of harde structuur. Vuil en modder wilt u natuurlijk buiten houden, maar welke structuur kan u het beste kiezen? Als u de deurmat op maat laat maken dan kan u een hoge kwaliteit verwachten. Modder en vuil wordt zoveel mogelijk buiten de deur gehouden. Zelfs als u een zachte of harde structuur kiest. Als u voor een hoge kwaliteit mat kiest met een zachte structuur dan is het belangrijk dat deze zacht blijft. Zelfs na intensief gebruik met moddersporen dient de luxe zachte mat gewoon lekker zacht te blijven. Deurmatten op maat worden zo ontworpen dat ze de meest extreme omstandigheden aankunnen zonder van structuur te veranderen. Investeer in een goede mat en u zal er later zeker weten profijt van hebben.

Uw eigen deurmat op maat

Soms wilt u niet een standaard omvang deurmat. U wilt graag een deurmat op maat die past bij uw inrichting zodat uw inrichting één geheel vormt. Een op maat gemaakte deurmat is mogelijk van diverse materialen. De materialen hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Zo lopen andere beter droog en weer andere materialen zijn eenvoudiger schoon te maken. Het enige dat u hoeft te doen is kiezen voor bepaalde materialen en afmetingen. Vervolgens laat u de deurmat op maat snijden voor een prachtig eindresultaat. Het is bij ons ook mogelijk om uw deurmat op rol te bestellen.