Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Deurmat op rol

Een deurmat op rol kunnen wij precies op de opgegeven maat af laten snijden. Een groot gedeelte van ons assortiment kan op maat gemaakt worden voor uw project. De breedte is standaard maar de lengte kan helemaal op maat worden vormgegeven. Door voorzichtig te werk te gaan krijgt u een strak resultaat en een deurmat die echt bij uw entree past. Bij een deurmat op rol kiest u zelf welk materiaal en welke kleur u het beste bij uw interieur vindt passen. Onderschat dit absoluut niet want een mat hoort tenslotte bij de eerste indruk van uw gebouw. Vooral bij guur, regenachtig weer is de eerste indruk in de meeste situaties de deurmat. Kies dus nauwkeurig de deurmat op rol uit die past bij uw inrichting. Zo sluit de mat helemaal bij de rest van uw woning. Is uw gewenste breedte afwijkend van de standaard afmeting? Bij ons kunt u ook een deurmat op maat bestellen!

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Rooster  Lijst 

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Rooster  Lijst 

Materiaal kiezen voor uw nieuwe entree

Het kiezen van een materiaalsoort bepaalt ook direct de uitstraling van uw nieuwe entree. U kan kiezen voor zacht materiaal of juist hard materiaal. In theorie zou u denken dat hard materiaal vuil beter oppakt. Maar doordat u te maken heeft met hoge kwaliteit deurmatten gaat het hierbij puur om de uitstraling. Zowel een harde als zachte deurmat pakt het vuil op en zorgt ervoor dat uw entree schoon blijft van vuil. Als u een materiaalsoort heeft uitgekozen dan kan u kiezen voor een maat. Uw nieuwe deurmat op rol wordt vervolgens direct van de rol gesneden en op maat gemaakt voor uw entree.

Antislip of een ingebouwde deurmat op rol

U kunt een deurmat op rol uitkiezen met een speciale antislip laag. Hierdoor glijdt uw nieuwe deurmat niet direct weg zodra uw gasten de voeten vegen. U wilt natuurlijk ongelukken voorkomen dus is de antislip laag enorm belangrijk. Als een deurmat in de vloer gelegd wordt dan zit uw nieuwe deurmat vaak vast. De mat kan hierdoor niet wegglijden wat natuurlijk ideaal is. U hoeft dan minder te letten op een goede antislip. De deurmat op rol wordt helemaal op maat gesneden zodat ze precies in het vak passen. Dankzij de aansluitlatten is de mat helemaal in uw vloer weggewerkt en kunnen uw gasten zonder problemen of slipgevaar naar binnen lopen.