Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kwaliteiten

Kwaliteiten

Onze entreematten worden speciaal ontwikkeld voor zowel industrieel als commercieel gebruik. De materialen van hoge kwaliteit en hoge precisie gegaranderen optimale producten voor onze klanten.

Onze vloerkleden en karpetten van Ege:

Kwaliteiten Ege

Download PDF Highline Loop

Download PDF Highline 750

Download PDF Highline 910

Download PDF Highline 1100

Download PDF Highline 80/20 1400

Download PDF Highline 80/20 1900

 

Garantie

Wij verlenen u 2 jaar lang garantie op al onze producten wanneer ze worden gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. In het geval van klachten, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan de oorzaak analyseren om legitieme aanspraak op garantie te bepalen.

Bij schoonloopmatten: Als grote delen van het tapijt zijn losgeraakt van de rubberen achterkant en de randen vertonen scheuren, dan is dit volledig gedekt door de garantie.

Schade veroorzaakt door de klant door storingen van verschillende was- en reinigingsappparatuur alsmede onjuiste behandeling worden niet gedekt door de garantie. Na het reinigen van de mat, bij het droogproces de mat niet uitkloppen. Kleine kleurveranderingen als gevolg van diverse omgevingsfactoren kunnen als gevolg van productie redenen plaatsvinden. Ook zijn kleine kleurverschillen mogelijk.