Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Over ons

Mooths, al jaren ervaring in de professionele markt.

Met webshops op gebied van professionele entreematten en vloerkleden en tot nu toe meer dan 250 tevreden klanten, van klein tot groot, is Mooths inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende professionele winkel op het internet.

Waarom Mooths? Wij onderscheiden ons! Nieuwe klanten vinden ons!

Dat komt omdat wij materialen gebruiken die normaliter in o.a. hotels, winkels, kantoorpanden etc. gebruikt worden. Wij brengen de professionele markt naar de consument en ondernemer. Een nieuwe klant is 99 van de 100 keer een tevreden klant. Het is niet voor niets dat veel restaurants en winkels bij ons blijven terugkomen.

Wat ons verder onderscheidt ten opzichte van andere partijen, is dat wij ook daadwerkelijk weten wat mensen graag thuis willen. Wij kunnen (bijna) iedere entreemat of vloerkleed op maat maken. Mocht uw product of afmeting er niet bijzitten? Bijna iedere kwalitatief hoogwaardige entreemat of vloerkleed kunnen wij leveren tegen een marktconform prijs. Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met u op.

De gezichten van Mooths

Een jonge ondernemers uit Noord Holland. Ik ben al jaren actief in de professionele markt als het gaat om entreematten en vloerkleden. In 2012 ben ik "besmet" op een beurs in Hannover. Dit is een beurs waarbij alles draait om o.a. vloerbedekking, entreematten en vloerkleden. Na me hierin te hebben verdiept, besloot ik er serieus mee aan de slag te gaan. Een goed product, een (super) tevreden klant, beter willen zijn en jezelf willen verbeteren, leren van elkaar en van je klant! Ik was er heel snel over uit en ben gesprekken aangegaan met fabrikanten en leveranciers. Inmiddels kan ik jullie vol trots vertellen en laten zien dat mijn ambities werkelijkheid is gewordeni

Onderdeel van Mooths

www.deurmattencenter.nl

www.droogloopmattenstore.nl

www.inloopmattenstore.nl